M’s utrensning av lågin-komsttagare från Brevik

Saturday, 27 May 2017 21:10

... är den värsta sortens två-stegs-diskriminering våra Tyresöpolitiker har gett sig in i så de kan säga sig vara rumsrena för att de inte heter SD ... men de (högervänsterkommun-partiet säger fegt att “det var inte alls vår avsikt att köra ut folk från deras hem” ... trots att det är så full-komligt glasklart att det måsta bli konsekvensen !  Men “de kan ju få lån” ... NEJ pensionärer som har gjort sig skuldfria får inga lån ! Inte heller barnfamiljer som redan hamnat i låne taket !  Och varför ska vi behöva låna pengar för att köpa vår RÄTT att bo kvar i våra hem ???


Socialdemokrater är inte ett dugg bättre dom vill göra samma sak med hyreshus för deras röstar-basis är de som bor i lägenheter...

Man kan inte vara mer brutal om man sätter detta i rörelse av direkt personligt och osminkat makt/penning-begär !När M och andra sätter som villkor för att man “ska få” stanna i sitt hem att man kan betala kommunen uppåt en miljon Kr, då börjar det röra sig magtrakten.

Ska verkligen politiker vilken färg dom än har kunna stjäla människors hus, tomt, liv och boende trots att de inte har några riktiga skulder annat än den här articifiella skapade “skulden” som uppstått  då politiker har sitt sikte inställt på människors fastigheter som inte rör sig på fastighetsmarknaden som inte ens går till något nödvändigt ... då säger jag och många med mig att det är för djävligt !

BLOGGEN