KALVFJÄRDENS VÄNNER

Varför röstar så många på SD?

De styrande politikerna bara låtsas-lyssnar på oss väljare och talar om för oss vad vi ska tycka om i deras “politik”, trots att de rånar oss med sina påtvingade lyxprojekt med dithörande kring-jobb, som bara hus- och markspekulanter gläds åt.


Vi bor på landet ! Vi behöver vatten och hyfsade sanitetsalternativ, som är bra för användare och bra för miljön till en rimlig kostnad . Vi behöver skolor och för-skolor där både elever och lärare behandlas väl.  Vi behöver sjukvård där det inte tar sex månader om man behöver tala med läkare. Vi behöver känna oss hörda och inte underställda blufföretag och politiker, som bara vill låta bra !

“Vi manipuleras ju bara, vare sig de är sossar, röd-gröna eller moderater. Dom LYSSNAR ALDRIG och påstår sig veta vad vi behöver!”


Eftersom politikerna inte förstår vad som händer är det fler, som höjer rösten och säger: “nästa gång röstar jag SD trots att jag verkligen inte tycker om dom” och lägger till kanske politikerna lyssnar när dom förlorat väljarnas mandat !

Den politiska strid-en sker inte längre mellan höger och vänster ... den står mellan de som fått nog av de styrandes maktarrogans och de som ‘sover’ och hoppas att  makthavarna “säkert gör  rätt” ...

Uppenbarligen har inte många fler i Tyresös glesbygd blivit “neo-nazister eller rasister” ... det är något helt annat som händer: