INTRESSEANMÄLAN

Vi ber alla som inte är bekväma med den här kostnaden för VA att väga in och skriva till oss.  Om ni inte säger något skapas illusionen att ni stöder kommunens planer på att medvetet skapa flyktingar av alla som inte har råd att betala minst 500,000 och sanno-likt 750,000 men inga hinder finns för dom att debitera er uppåt en miljon Kr om de fortsätter på samma spår.


Skicka till kontakt@kalvfjardensvanner.se


Ge oss gärna tips på idéer som kan vara bra för oss att använda i vår dialog med kommunen, t.ex. andra kommuners sätt att lösa problemen.


Vi svarar på era frågor.


Hjärtliga Hälsningar

Sällskapet Kalvfjärdens Vänner


PS vi har redan hundratals signaturer på vår protestlist ... 100% av de tillfrågade på flera vägar säger STOPP detta är inte rimligt ...


GÖR DIN RÖST HÖRD !  Här är det upprop vi gick dörr till dörr med och som 98% av de tillfrågade skrev på ... de ca 2 % som inte ville skriva på hade en relation till kommunen och “var rädda för repressalier”


VI PROTESTERAR MOT DE HÖGA ANSLUTNINGSAVGIFTERNA FÖR VA OCH GATUKOSTNADER, SOM TYRESÖ KOMMUN KRÄVER AV OSS BOENDE.   ORIMLIGA KOSTNADER DRIVER ALLTFÖR MÅNGA FRÅN HUS OCH HEM.  TYRESÖ KOMMUNFULLMÄKTIGE MÅSTE TÄNKA OM ...

NI HAR INTE LÄNGRE FULLMAKT FRÅN OSS ATT GÖRA FLYKTINGAR AV ERA EGNA INVÅNARE !

DELAR DU DE OVAN FRAMFÖRDA SYNPUNKTERNA SÅ KOPIERA DENNA PROTEST, SKRIV NAMN, GATA/VÄG OCH SKICKA DEN TILL KONTAKT@KALVFJARDENSVANNER.SE OCH DELA MED GRANNAr OCH VÄNNER I ER OMGIVNING ... VI KAN BARA FÅ EN FÖRÄNDRING GENOM STORT ANTAL !

Era epost-adresser ges aldrig bort